Kırklarelispor Kadrosunu Güçlendiriyor Kırklarelispor Kadrosunu Güçlendiriyor

Kırklareli, şampiyonunu törenle karşıladı. Sırbistan'da düzenlenen 17 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 49 kiloda altın madalya kazanan sporcu Nil Aktaş dün ilimizde bir şampiyona yakışır şekilde karşılandı.

A A 20240703 35044992 35044987 A V R U P A S A M P I Y O N U G U R E S C I N I L A K T A S M E M L E K E T I K I R K L A R E L I N D E T O R E N L E K A R S I L A N D I

Şampiyon sporcumuz Kırklareli Valisi Birol Ekici'nin makam aracıyla İstanbul Havalimanı'ndan alınarak Kırklareli'ne getirildi. Saat 16.30 sularında Kırklareli Valiliği önüne gelen Nil Aktaş’ı Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ve sporcular Türk bayrağı ile karşıladı.

Nil Aktaş’ın elde ettiği başarı ile Kırklareli’ne çok büyük bir gurur yaşattığını söyleyen Vali Ekici, başarılı sporcunun gelecekte dünya şampiyonu olacağına inandığını belirterek kendisini tebrik etti.

A A 20240703 35044992 35044991 A V R U P A S A M P I Y O N U G U R E S C I N I L A K T A S M E M L E K E T I K I R K L A R E L I N D E T O R E N L E K A R S I L A N D I

Kırklareli’ne şampiyon olarak döndüğü için çok mutlu olduğunu paylaşan Nil Aktaş ise "Bundan sonra dünya şampiyonası var. İnşallah orada altın madalya ve kemer almak istiyorum." dedi.

G Rl Puwv Ws A An O Dy

Editör: Haber Merkezi