Spor

Kırklareli'ne Amerikalı Transfer

New Jersey Newark'ta 1996 yılında doğan ABD'li basketbolcu Doniyah Cliney, Kırklareli Belediyesi FBO Kadın Basketbol Takımı için ter dökecek.

2 Eylül'de takım arkadaşlarına katılan başarılı basketbolcu 2019 yılında Güney Caroline Üniversitesi'nden mezun oldu. Clinyey; Avustralya, İspanya, Finlandiya, İzlanda, Nikaragua, Portekiz, Porto Riko, İsveç ve ABD'de oynadı. Dinamik bir oyuncu olan Cliney, Kırklareli takımının önemli bir parçası olacak.
2024-2025 yılına iddialı bir başlangıç yapan Kırklareli Belediyesi FBO Kadın Basketbol Takımı oyuncunun takıma katıldığını şu sözler ile duyurdu;


"Yeni Transferimiz: Doniyah Cliney"
2024-2025 sezonuna iddialı bir başlangıç yapıyoruz! Takımımızın yeni yıldızı Doniyah Cliney, atletizmi ve basketbol zekasıyla sahada fark yaratacak. Onun enerjisi ve yetenekleriyle, bu sezon çıtayı daha da yukarı taşıyacağız. Doniyah’ı aramızda görmekten mutluluk duyuyor, birlikte büyük başarılara imza atmayı sabırsızlıkla bekliyoruz"
Kırklareli Belediyesi FBO Kadın Basketbol Takımı'nın Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ile bir araya geldiği yemeğe de ayağının tozu ile katılan Cliney, takım arkadaşlarıyna tanışarak güzel bir arkadaşlık kurmaya başladı.