Renklerin Serüveni Kırklareli isimli boyama kitabı ile öğrencilere Kırklareli’nin tarihi-turistik mekanlarını, doğal güzelliklerini ve kültürü tanıtılacak. Vize Kaymakamlığı ve Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde yapılan çalışmalarda planlama toplantısı gerçekleşti.

Çotuk; “Bölge Halkımızın Beklediği Çalışma Başladı” Çotuk; “Bölge Halkımızın Beklediği Çalışma Başladı”

Vize Kaymakamı Kemal Balaban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Şube Müdürü Hakan Ayhan, Vize Anaokulu Müdürü Emre Bayram, Vize Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Emre Karaman, okul öncesi öğretmenleri Gökçe Çebi, Betül Öztürk, Aylin Güler, Dilek İlhan, Görsel Sanatlar Öğretmeni Burcu Yeşiltaş Öztürk, Matematik Öğretmeni Büşra Nur Arslan tarafından hazırlanacak kitap için çalışmalar başladı. Kitabın çizimi için Görsel Sanatlar Öğretmeni Burcu Yeşiltaş Öztürk katkı sağlayacak. Boyama kitabının editörlüğünü Emre Bayram ve Betül Öztürk, resimlerin incelenmesi noktasında da Gökçe Çebi ve Büşra Nur Arslan görev alacak. Metin yazım ve denetiminde de Dilek İlhan, Aylin Güler ve Emre Kahraman yapacak.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından kitabın önümüzdeki günlerde basımının yapılması planlanıyor. Kırklareli’ni anlatan kitabın 81 il Milli Eğitim Müdürlüğü ve 957 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderilecek. Aynı zamanda Vize’deki bulunan ana sınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine dağıtılacak.

462081629 1079597117499089 6713532132607655533 N

Editör: Şefik Kenar