Türkiye Karate Federasyonu Olağan genel Kurulu öncesinde adaylar şekilleniyor. Bu kaspamda Kırklareli’nde bulunan antrenörler de destekledikleri başkan adayıyla alakalı açıklamada bulundular.

Kırklareli Karate Temsilcisi İlker Arslantaş ve Babaeski Şamilkan Karate Kulübü Antrenörü Hayrettin Alkan desteklerini Ercüment Taşdemir’den yana kullandılar.

Dişi Fatih Terim, Kırklareli'nden Üzgün Ayrıldı Dişi Fatih Terim, Kırklareli'nden Üzgün Ayrıldı

Kırklareli Karate İl Temsilcisi İlker Arslantaş Ercüment Taşdemir’e desteğini şu sözlerle ifade etti; “Yaklaşık olarak 35 yıldır şahsen tanıdığım, sporculuk hayatımda hakemliğimi yapan, ilk antrenörlük deneyimimi kulübünde yaptığım, sporcularına çalıştığım okullarda beden eğitimi öğretmenliğini yaptığım, birçok organizasyonda beraber görev aldığım sevgili Ercüment Taşdemir hocamızı çıkmış olduğu Türkiye Karate Federasyon Başkanlık Adaylığı sürecinde tam desteğim ile yanında olduğumu belirtirim.”

Hayrettin Alkan da destek mesajında; “Türkiye Karate Federasyon Başkan Adayım Sayın Ercüment Taşdemir hep destek, tam desteğimle yanındayım. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Muhabir: Volkan Abuy