Spor

Kırklareli’nin Gururları Fırtına Gibi Esti

Kırklareli Genç Spor Taekwondo Takımı, 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Taekwondo Turnuvasında 10 madalya ile büyük bir başarı elde etti. Çanakkale 18 Mart Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvada 5’i altın, 4’ü gümüş ve 1’i bronz olmak üzere toplamda 10 madalya aldı.

“Takım halinde kürsüde yer aldık”

Takım halinde kürsüde yer alan Kırklarelili sporcuları tebrik eden antrenör Gökhan Yeşil; “29 Ekim Cumhuriyet Kupası Taekwondo Turnuvası 29.10.2023 tarihinde Çanakkale 18 Mart Spor Salonunda gerçekleştirildi. 10 sporcu ile katılım sağladığımız turnuvada 5 altın, 4 Gümüş ve 1 bronz madalya ile takım halinde kürsüde yer aldık” dedi.

“Başarılarınız daim olsun çocuklar”

Turnuva dönüşünde başarılı sporculara kutlama programı düzenlendi. Sporcuların başarılarının daimi olmasını dileyen Antrenör Yeşil; “Antrenör Savaş Ergin ve kulübümüz sporcularını tebrik ederiz. Çanakkale’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Taekwondo Turnuvasında takım halinde madalya alan, sporcularımızı tebrik ettik. Turnuvada en iyi performansı gösteren minik sporcumuz Ecrin’e takım halinde kazandığımız kupayı verdik. Sporcumuzu tebrik ederiz. Başarılarınız daim olsun çocuklar” ifadelerini kullandı.

Madalya Listesi

Altın madalyalar; Aypar Ataç, Naz Bozkurt, Pınar Hız, Zeynep Nur Temur VE Rümeysa Derin Su Türe

Gümüş madalyalar; Ecrin Su Dönmez, Melisa Kılıç, Zeynep Bozkurt ve Zeynep Temel

Bronz madalya; Naz Biricik (Kadir Sinici)