Spor

KIRKLARELİ’NİN GURURU OLDU

2022’de Türkiye Futbol Federasyonu Yönetiminde yer alan ilimizin başarılı spor adamı Volkan Can’ın, yeniden yeşil beyazlı ekibin başına geçmesi bekleniyor.

Yıllarca Kırklarelispor Kulüp Başkanlığını yürüten ardından 2022’de Türkiye Futbol Federasyonu Yönetiminde yer alan ilimizin başarılı spor adamı Volkan Can’ın, yeniden yeşil beyazlı ekibin başına geçmesi bekleniyor.

Can sayesinde, ilk kez bir Kırklarelili Türkiye Futbol Federasyonu gibi büyük bir spor oluşumunun yönetiminde yer almış, ilimizi başarıyla temsil etmişti. Kamuoyu; TFF 1, 2, ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak Kırklareli’ni gururlandıran Can’ı önümüzdeki dönemlerde daha yüksek yerlerde görmek istiyor.

Hatırlanacağı üzere; Volkan Can TFF kariyerinden önce Kırklarelispor’u başarıdan başarıya taşımıştı.

1982 doğumlu Volkan Can, genç yaşında; takvimler 2009 yılını gösterirken, Kırklarelispor Başkanı seçilmiş ve yeşil beyazlı takımı layık olduğu yerlere çıkarmak için kolları sıvamıştı. 26 yaşında başkanlık koltuğuna oturan Can, takımı Süper Amatör Lig'de ilk sezonda şampiyon yaparak TFF 3. Lig'e, 3. Lig'deki ilk sezonda da şampiyon yaparak TFF 2. Lig'e çıkartma başarısı göstermişti.

Yeşil beyazlı ekip, o günden bu yana 2. Lig'de başarı ile mücadele ediyor.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanlığını 2019 yılından üstlenen Volkan Can, Kırklareli ASKF'de 2017-2021 yılları arası 3 yıl süre ile üst kurul delegesi olarak görev yaptı.

13 yıl boyunca Kırklarelispor Kulüp Başkanlığını yürüten Can, Haziran 2022’de Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda 209 delegenin 158’inin oyunu alan Mehmet Büyükekşi’nin yanında yer alarak, yönetime giren isim olmuştu.

Önümüzdeki Dönemlerde İsmini Yeniden Görebiliriz

Son gerçekleşen TFF seçiminde görevine veda eden Can’ın şimdilerde yeniden Kırklarelispor’da başkanlık koltuğuna oturması bekleniyor. Yeşil beyazlı kulüpte heyecan yaratan bu gelişme, kamuoyunda da büyük bir sevinç yaşatıyor.

Büyük başarılara imza atan, genç ve dinamik yapısıyla Kırklareli’nin spor tarihine şimdiden ismini altın harflerle yazdıran Volkan Can’ı, önümüzdeki süreçte, daha büyük ve daha önemli mevkilerde görme ihtimalimiz oldukça fazla…

TFF’deki görev süresince, Türk futboluna hizmet etmekten onur duyduğunu ifade eden Can, her daim bu camiada sunulacak görevlere de hazır olduğunun sinyalini verdi.

Volkan Can’ın başarılı kariyeri ve genç yaşının getirdiği enerji önümüzdeki dönemlerde kendisini yine bu tür görevlerde göreceğimizin bir kanıtı adeta…