Yerel

Kırklareli’nin Lideri Yeniliklerle Büyüyor

Lider Sürücü Kursu; deneyimli eğitim kadrosu, tam donanımlı derslikleri ve yenilikçi vizyonu ile Kırklareli’nin lideri olmaya devam ediyor. “Eğitimde Lider Hizmette Lider” sloganı ile kentin en iyisi olma misyonunu üstlenen firma 26 yıldır sektörün öncüsü konumunda.

Loading...

1998 yılında Zeki Şallı tarafından kurulan Lider Sürücü Kursu, ilimizde 26 yıldır sektörün başını çekiyor. Alanında uzman deneyimli eğitim kadrosu, tam donanımlı derslikleri ve yenilikçi vizyonu ile Kırklareli’nin lideri olma misyonunu başarı ile üstlenen firma kursiyerlerini en iyi şekilde geleceğe hazırlıyor.

Lider Sürücü Kurs Müdürü Pınar Şallı Çoban yapılan çalışmalar hakkında haber sitemize bilgilendirmelerde bulundu.  Sahip oldukları imkan ve tecrübe ile hem teorik hem de uygulamalı eğitimleri başarı ile kursiyerlere aktardıklarını söyleyen Müdür Çoban, “1998 yılında ilimizde hizmet vermeye başladık. Deneyimli eğitim kadromuz, modern binamız, kolay ulaşım imkanımız ve tam donanımlı dersliklerimizle Kırklareli’nin lideri olmaya da devam ediyoruz. Bu noktada A1, A2, A, B sınıfı ve B otomatik ehliyetleri kurumumuzda veriliyor. “ dedi.

Özellikle sınav için çok sıkı çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Lider Sürücü Kurs Müdürü Pınar Şallı Çoban, “Derslerimizde görsel eğitime büyük önem veriyor, sine vizyonu kullanarak kaliteyi arttırıyoruz. Deneyimli ekibimizle sahada bire bir direksiyon eğitimi sağlıyoruz. Ancak buradaki önemli husus şu. Son model İ-20 araçlarımızla verilen direksiyon eğitiminin yeterli düzeye ulaşana kadar devam etmesi. Sürücü adayının sınavı geçebileceğine kanaat getirildiği zaman sınava alınıyor. Adayımıza ehliyetini teslim ettiğimizde bire bir araç kullanabilecek seviyeye gelmiş oluyor. “ ifadelerini kullandı.

Araç eğitiminin yanı sıra motosiklet eğitimlerinin de sahada en iyi şekilde kursiyerlere verildiğini aktaran Müdür Pınar Şallı Çoban, “Lider Sürücü Kursu ilk kez Kırklareli’nde A sınıfı eğitimleri de vermeye başladı. 2024 model Yamaha MT-07’nin keyfini yaşamak isteyen motorseverleri de kursumuza bekliyoruz. “ şeklinde konuştu.

Lider Sürücü Kursu; Karacaibrahim Mahalllesi Saranta Plaza, Dere Üstü Sk. No:1 D:8, 39000 Nolu adreste hizmet veriyor. (0288) 214 34 94 nolu telefondan firma ile iletişim kurulabiliyor.