Dün hayata gözlerini yuman Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Ömer Işık, son yolcuğuna uğurlandı.

Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ömer Işık için İstanbul’da Ataşehir Mimar Sinan Camisi'nde kılınan ikindi namazı sonrasındaki cenaze törenine; Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Bülent Şengörür de katıldı. Vali Ekici, Prof. Dr. Ömer Işık'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu, Kırklareli'nin çok değerli bir insanı kaybettiğini söyledi. Ekici; "Dr. Ömer Işık Hocamızın vefatından büyük üzüntü duydum. Hocamıza Allah'tan Rahmet diliyorum. Ailesine, sevenlerine ve Kırklareli’nin sağlık camiasına baş sağlığı diliyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Şengörür de yaptığı açıklamada, Prof. Dr. Ömer Işık Hoca’nın vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Hocamız, sayısız ameliyatlar gerçekleştiren, yaşatma ve yaşama umudu olan bir hocamızdı. Birçok öğrenci ve asistan yetiştirerek de sağlık camiasına katkıları oldu. Üniversitemiz Tıp Fakültesinin gelişmesinde de önemli emekleri var. Büyük bir değeri yitirdik. Acımız büyük. Merhum Hocamıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Üsküp Belediyesi’nden Öğrencilere Kırtasiye Desteği Üsküp Belediyesi’nden Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Ataşehir Mimar Sinan Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrasında, merhum Dr. Ömer Işık Çekmeköy Yukarı Baklacı mezarlığına defnedildi.

Editör: Ferdi Kurtbayram