Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta 6. hafta heyecanı cumartesi ve pazar günleri oynanan maçlarla yaşandı. Temsilcimiz Kırklarelispor, Afyonspor ile cumartesi günü kendi evinde kozlarını paylaştı. Yeşil beyazlılar 9 kişi kaldığı maçta sahadan 2-0 galip ayrıldı. Kırklarelispor’a galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Erdem Dikbasan, 45. dakikada ise Cenk Doğan kaydetti.

Temsilcimiz 4 Sıra Birden Yükseldi

Lüleburgazlı Masa Tenisçileri Türkiye Şampiyonasında Lüleburgazlı Masa Tenisçileri Türkiye Şampiyonasında

Haftaya 13. sırada başlayan temsilcimiz Afyonspor karşısında elde ettiği galibiyetle Beyaz Grup’ta 6. haftayı 8 puanla 9. basamakta tamamladı. Kırklarelispor, play-off potasından sadece 3 puan uzaklıkta bulunuyor.

4 Hafta Sonra Gelen Galibiyet

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta sezona Karaköprü Belediyespor deplasmanında aldığı 2-1’lik galibiyetle başlayan temsilcimiz bu maç sonrasında oynadığı 4 karşılaşmada 3 puan sevinci yaşayamamıştı. Kırklarelispor, Afyonspor maçında aldığı galibiyetle bu olumsuz seriyi de noktalamış oldu.

Sıradaki Hedef Kupa

Kırklarelispor bu hafta kupa mesaisine başlıyor. Temsilcimiz Türkiye Kupası 2. tur müsabakasında 9 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Yozgat Belediyesi Bozokspor ile kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Editör: Serhat Ünver