Spor

Kırklarelispor, Zirve Takipçisi Rakibini Konuk Edecek

Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor, bu hafta ligde 3. haftanın sonunda 3. sırada yer alan Altınordu'yu konuk edecek. Altınordu, 22 Eylül Pazar günü oynayacağı Kırklarelispor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Sezona Teknik Direktör Olcay Şahan yönetiminde 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile başlayan Altınordu, geride bıraktığımız 3 haftada kalesinde gol görmedi ve rakip ağlara 4 gol bıraktı.

Sezonun iddialı takımlarından olan Altınordu Sportif Direktörü Murat Korkmaz yaptığı açıklamada Kırklarelispor maçını değerlendirdi. Korkmaz açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;


"Uyum Süreci İçindeyiz"
"Sonuç odaklı bakıldığı zaman lige iyi başladık fakat eksikliklerimiz olduğunu biliyoruz. Yeni oluşturulan bir takım olduğumuz için uyum süreci içindeyiz. A Takım düzeyinde büyük oranda bir değişiklik yapıldığı için bu süreçler kolay olmuyor. Bu sürecin içinde puanlar toplamak bize ayrı katkı sağlıyor. Hafta sonu deplasmanda Kırklarelispor ile bir maça çıkacağız. Deplasman maçları zordur ama biz de bu deplasmandan en iyi sonuçla dönmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız"


"Çok Çalışıp Başarıyı Yakalayacağız"
"Gurbetten aramıza katılan arkadaşlarımız var. Biz onlara burada bir aile olduğumuzun sözünü vermiştik. Onu yerine getirmeye çalışıyoruz. Onların tüm sorunları ve dertleri ile ilgileniyor. Bu durum onlar için de tabi ki kolay değil. Ülke ve lig değiştiriyorsunuz. Biz bunun farkındaydık ama bu süreci başta Başkanımız Seyit Mehmet Özkan ve tüm çalışanlarımız ile atlatmaya çalışıyoruz. Aramıza yeni katılanlara burada kendi evlerindeymiş gibi hissettirdik. Yine evimizde oynanan iki maçta tribünleri dolduran ve bizleri destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Yolumuz uzun, eksikliklerimizin farkındayız. Aldığımız sonuçlara güvenip boş hayallere kapılmıyoruz. Çok çalışıp başarıyı yakalayacağız."