Nesine 2.Lig Beyaz Grup’ta 6. hafta başlıyor. 5-6 Ekim tarihlerinde ligde 9 maçın heyecanı yaşanacak. Temsilcimiz Kırklarelispor bu hafta kendi evinde Hes İlaç Afyonspor ile kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.

Yeşil beyazlılar mücadeleye mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Bu sezona Karaköprü Belediyespor karşısında aldığı 3 puanla başlayan temsilcimiz sonrasında oynadığı 4 maçta ise galibiyet elde edemedi.

A11Fd4D5 Bc4E 4E4A 91F2 2D90Ef201F46-1

Kırklareli: Sakatlanarak Oyundan Çıkmıştı, Güzel Haber Geldi Kırklareli: Sakatlanarak Oyundan Çıkmıştı, Güzel Haber Geldi

Kendi Evinde Kaybetmedi

Kırklarelispor bu sezon kendi sahasında oynadığı 2 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. Temsilcimiz ligin 2. haftasında 1461 Trabzon ile 0-0, Altınordu ile 2-2 berabere kaldı. Yeşil beyazlılar 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Karaköprü Belediyespor 1-2 Kırklarelispor

Kırklarelispor 0-0 1461 Trabzon

Adana 01 FK 1-0 Kırklarelispor

Kırklarelispor 2-2 Altınordu

Sarıyer 2-0 Kırklarelispor

İki Takım 3 Kez Karşılaştı

İki takım şu ana dek 3 kez karşı karşıya geldi. 1 maçı Afyonspor Kulübü kazanırken, 2 maç ise beraberlikle noktalandı.

Başkan Can; “Afyonspor Maçıyla Çıkışa Geçmek İstiyoruz”

Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can internet haber sitemize Afyonspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Lige çok iyi başladıklarını ancak devamında istedikleri sonuçları alamadıklarını kaydeden Başkan Can Afyonspor maçı ile çıkışa geçeceklerini ifade etti.

“Sahadan 3 Puanla Ayrılacağız”

Takımın bu zorlu mücadeleye çok iyi hazırlandığını vurgulayan Başkan Can, “Kırklarelispor takım olarak çok iyi mücadele ediyor. Oyuncularımız sahada ellerinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. İnanıyorum ki Afyonspor maçında sahadan 3 puanla ayrılacağız ve çıkışa geçeceğiz. Hedeflerimiz büyük. Ben tüm taraftarlarımızı cumartesi günü oynanacak olan mücadeleye davet ediyorum. Kırklarelisporumuza hep birlikte destek verelim.” ifadelerini kullandı.

Kırklarelispor-HES İlaç Afyonspor karşılaşması 5 Ekim Cumartesi Günü saat 16.00’da başlayacak. Mücadele öncesi temsilcimiz topladığı 5 puanla 13. sırada yer alırken, rakip HES İlaç Afyonspor 1 puanla son basamakta bulunuyor.

Editör: Serhat Ünver