Kırklarelispor, Teknik Direktör Taner Araz ile yollarını ayırdı. 41 yaşındaki teknik adam ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyururken Kırklarelispor’da verdiği emeklerden ötürü Taner Araz’a teşekkürlerini iletti.

Uzmanlar Kırklarelispor’un Üst Lige Çıkma Şansını Değerlendirdi Uzmanlar Kırklarelispor’un Üst Lige Çıkma Şansını Değerlendirdi

Taner Araz geçen sezon ligin 7. haftasında temsilcimizin başına geçmiş ve yeşil beyazlılar Beyaz Grubu topladığı 44 puanla 11. sırada noktalamıştı.

Kırklarelispor’da çalışmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu söyleyen Teknik Direktör Taner Araz yaptığı paylaşımda, “ Çalışmaktan mutluluk ve gurur duyduğum Kırklarelisporuma veda zamanı geldi. Yeniden buluşmak dileği ile. Şimdilik hoşça kalın. Sevgi, saygı ve dua ile.  Hakkınızı helal edin.

Güzel bir sezonu daha geride bıraktık. Bu güzel ve onurlu sezon için teknik ekibime, oyuncu kardeşlerimize, kıymetli personelimize, kulüp müdürümüze, başta başkanımız Hüsnü İlhan önderliğinde tüm yönetim kurulumuz, bizden hiçbir şey esirgemeyen büyük Kırklarelispor ailesine, bizleri her zaman destekleyen değerli taraftarımıza, kalbi yeşil beyaz atan tüm Kırklareli sevdalılarına bizi her zaman destekleyen Sayın Valimiz Birol Ekici’ye daha göreve gelmeden bizi her zaman destekleyen ve göreve geldikten sonra da desteğini esirgemeyecek olan Belediye Başkanımız Sayın Derya Bulut Bey’e ve Onursal Başkanımız Volkan Can’a teşekkürlerimi sunuyoruz.” dedi.

Kırklarelispor’da X hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda, “Geldiği ilk günden itibaren takımımıza her anlamda katkı sağlayıp, aidiyet gösteren, eski futbolcumuz, kaptanımız, kıymetli teknik direktörümüz Taner Araz ile bugün itibariyle yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadar ki emeklerinden dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz. Yolun açık olsun Taner Araz.” ifadelerine yer verildi.