Akademi Ligi’ne katılarak Kırklareli’nin genç yeteneklerinin gelişimine büyük katkı sunması beklenen Kırklarelispor, Türk futbolunun geleceğinde Kırklareli imzası olması için elini taşın altına koyuyor.

"Süper Lig Devlerini Kırklareli'ne Getireceğiz" "Süper Lig Devlerini Kırklareli'ne Getireceğiz"

Kırklareli gençlerinin sporda ve hayatta daha güçlü, disiplinli ve başarılı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla bu yıl Akademi Ligi’nde yerini alacak olan Kırklarelispor’dan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi, “Kırklareli’mizin genç yeteneklerini daha iyi geliştirebilmek, onlara hak ettikleri fırsatları sunabilmek ve geleceğin yıldızlarını yetiştirebilmek adına bu yıl, gururla Akademi Ligi’ne giriyoruz! Bu büyük adım, sadece bir spor kulübü olarak değil, aynı zamanda Kırklareli’mizin geleceğine yapılan bir yatırımdır. Amacımız, gençlerimize profesyonel futbolun kapılarını aralayarak, onların potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak ve şehrimizin adını gururla duyurmaktır. Yıllardır süren çalışmalarımız, emeklerimiz ve inancımız sayesinde, bu hayal gerçek oluyor.

Akademi Ligi’ne katılımımız, Kırklareli gençlerinin sporda ve hayatta daha güçlü, disiplinli ve başarılı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacak. Bizler de Kırklarelispor ailesi olarak, gençlerimize en iyi imkanları sunmaya ve onlara her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen tüm antrenörlerimize, yönetimimize, sporcularımıza ve en önemlisi de bizlere inanan Kırklareli halkına teşekkür ederiz. Geleceğin yıldızlarını hep birlikte yetiştireceğimiz bu yolda, tüm Kırklarelispor sevdalılarını yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.”

G Vq8 Adi X Y A A Pa V

Editör: Haber Merkezi