TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, yeni sezona bomba gibi geliyor. Takım zaten sosyal medya hesabından paylaştığı gönderilerle transferlerin sinyalini vermişti, bugün ise transfer bombardımanına başladı. Arka arkaya 3 transferi açıklayan yeşil-beyazlılar gündeme düştü.

Kırklarelispor transfer olarak Erdoğan Kaya, Taha Cengiz Demirtaş, Hüseyin Eray Karataş ile anlaşmaya vardı. Yeşil-beyazlı ekip, 3 oyuncuyla da 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Beşiktaş’tan Erdoğan Kaya transferi ile ilgili açıklamada; “Kulübümüz, son olarak Beşiktaş’ta forma giyen futbolcu Erdoğan Kaya ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Futbolcumuza hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamızla birlikte nice başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Ankara Demirspor’dan gelen Taha Cengiz Demirtaş transferi ile alakalı; “Kulübümüz, son olarak Ankara Demirspor’da forma giyen kaleci Taha Cengiz Demirtaş ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Futbolcumuza hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamızla birlikte nice başarılar diliyoruz” cümlelerine yer verildi.

Çorlu Transfere Doymadı Çorlu Transfere Doymadı

453536577 1042816707505345 3992917118338959379 N

Son olarak ise Kırklarelispor eski oyuncusu Hüseyin Eray Karataş ile sözleşme imzaladığını şu sözlerle duyurdu; “Kulübümüz, daha önceden de formamızı giyen futbolcu Hüseyin Eray Karataş ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Futbolcumuza hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamızla birlikte nice başarılar diliyoruz.”

Muhabir: Volkan Abuy