Yerel

Kırklarelispor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Rakibi Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Kırklarelispor'un rakibi Yozgat Belediyesi Bozok Spor oldu. Kırklareli temsilcisi deplasmanda tur arayacak.

Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme kura çekimi gerçekleşti. Kulüp yetkililerinin de katılım gösterdiği kura çekimi Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Kura sonucu belirlenen eşleşmeler tek maç eleme usulüne göre 8, 9 ve 10 Ekim tarihlerinde tek maç eleme usulü üzerinden oynanacak.


Kuraların çekildiği törene TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz, TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, Ziraat Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Erdinç Erdoğan, TFF Sportif İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve TFF Protokol Direktörü Mustafa Baltacı ile kulüp başkanları ve temsilcileri katım gösterdi. Kulüp başkanları ve temsilcileri tarafından gerçekleştirilen kura çekimine TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin ile TFF Lig Yönetimi Direktörü Besim Yalçın eşlik etti.