Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği (KIRKSEDER)’nin elektronik yayınlanan dergisi Ağustos 2024 sayısı ile yine doludizgin yoluna devam ederken kapsama alanını genişleterek okurlarının gönlüne hitap etmeye devam ediyor.

Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı konu alan kapak resmi ile "Ağustos sayısıyla KIRKSEDER Dergisine Merhaba" adıyla Dernek Başkanı Alaeddin İkican’ın ilk yazısı ile devam eden dergide;

Hülya ÇARPAR, Atalay ÜRKER, Şeyhmus ÇİÇEK, Özlem AĞIRGAN, Ahmet RODOPMAN, Erdal NOYAN, Zeki KILIÇ, Metin GÖKTAŞ, Harika UFUK, Savaş ERDEM, Nazmi METİN, Cemile ÖZEKER, Mehmet Yalçın, Abdurrahman CANSEVEN, Cemal KARSAVRAN, Mustafa ŞAHİN, Alaeddin İKİCAN, Salina PARVİN, Memik KOMEKCİ, Mustafa Ferit YILDIZ, Mustafa ACAR, Saffet EREN, Ecem Ata ERDİ, Kadir ACI, İbrahim Halil MANTIOĞLU, Fuat ERTUĞRAL, Yusuf DOĞDU, Firdevs BÜYÜKATEŞ gibi isimlerin yazı, makale ve şiirleriyle yer aldılar.

Bağ Bozumu Şenliklerine ‘Nazdrave’li Muhteşem Başlangıç Bağ Bozumu Şenliklerine ‘Nazdrave’li Muhteşem Başlangıç

Bu güzel paylaşımların ardından KIRKSEDER ile ilgili tanıtım ve hatırlatmalarla dergi son buluyor.

Dernek Başkanı Alaeddin İkican yaptığı açıklamada;

“Keyifle okuyacağınıza inandığımız KIRKSEDER Dergisi için şiirlerinizi öykü ve yazılarınızı, Türk Edebiyatında İz Bırakan Edebiyatçılarımızdan Tanıtım, KIRKSEDER üyelerinden vefat edenlerden tanıtım, unutulmayan şarkıların unutulmuş hikayeleri, derginin çıkacağı aya ait tarihsel yazılar ile yazarlarımızdan haberler, Kırklareli'ni tanıtıcı yazıların bugünden itibaren her ayın en geç 20 sine kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Okumalıyız Okutmalıyız, Okutturmalıyız. Paylaşalım, Paylaştıkça dağarcığımızı zenginleştirelim. Sevgiyle kalın hoşça kalın. Ağustos sayımız için eserlerinizi [email protected] adresine gönderebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Editör: Ferdi Kurtbayram