Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi çerçevesinde hayata geçen İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimini tamamlayan adaylar Trakya’nın otel ve restoranlarında e başlıyor.

İmece Usulü Hazırlık İmece Usulü Hazırlık

Kırklareli Üniversitesi Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi kapsamında gerçekleştirilen “İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi” alan kursiyerler gerçekleştirilen törenle sertifikalarını aldı.

Byhi Gr 31 07 2024 Cddfe

21 Kursiyer Tamamladı

21 kursiyerin sertifikasını aldığı törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Aka, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevdet Altunel, Kırklareli İŞKUR İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu, Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Melih Emre Beji, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Emrullah Tören ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kesici ile akademik, idari personel ve kursiyerler ile aileleri katıldı.

Byhi Gr 31 07 2024 9Ce28

Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kesici’nin “Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi” hakkında gerçekleştirdiği bilgilendirme sunumunun ardından kursiyerlere sertifikaları teslim edildi.

24 kursiyerin katıldığı eğitimde 21 kursiyer başarılı oldu. 8 Temmuz - 30 Temmuz tarihleri arasında teorik ve uygulamalı olarak 148 saat süreyle devam eden eğitimde başarılı olan öğrenciler artık iş sahibi.

Muhabir: Volkan Abuy