Lüleburgaz Doğal Afet Arama Kurtarma Derneği (LÜDAK) olarak, ulusal ve uluslararası standartlara uygunluk sağlamak amacıyla akreditasyon hazırlıklarına başladı. Çorlu 59 Arama ve Kurtarma Ekibi (AKE) ve LÜDAK önceki gün Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde toplantı yaptı.

Lüleburgaz Belediyesi’nin Parke Taş Mesaisi Devam Ediyor Lüleburgaz Belediyesi’nin Parke Taş Mesaisi Devam Ediyor

Bu süreçte, Trakya’nın ilk Akredite Ekibi ve 10 Akredite Eğitmene sahip olan, Çorlu 59 AKE Çorlu Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerinin sunduğu bilgi ve destekler, LÜDAK çalışmalarının kalitesini artırmada büyük rol oynuyor.

9Ada675B 6Ece 48Ba Be35 60C0Caa02Ffd

LÜDAK yetkilileri tarafından “Bu iş birliği sayesinde, arama kurtarma faaliyetlerimizde daha etkin ve verimli sonuçlar elde edebilme imkanına sahip olacağız. Çorlu 59 AKE’nin deneyim ve bilgi paylaşımı, derneğimizin yetkinliklerini artırma yolunda önemli bir adım olmuştur. Bu işbirliği sayesinde, arama kurtarma faaliyetlerimizde daha etkin ve verimli sonuçlar elde edebilme imkanına sahip olacağız. LÜDAK olarak, Çorlu 59 AKE’ye ve tüm destekçilerimize teşekkürlerimizi sunuyor, bu sürecin başarılı bir şekilde tamamlanmasını ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için ortak çalışmalarımızın devamını diliyoruz” şeklinde açıklama yapıldı.

F9Dae24F 71D7 4Fe9 8190 54F46Ea75086

Muhabir: Merve Erduğan