CHP Lüleburgaz'da Gençlik Kolları seçiminde Ceren Deniz ve Mertcan Doğrular ile 2 aday ile gidildi. Gerçekleşen seçimde Mertcan Doğrular yeni dönemde başkanlık görevini alan isim oldu.
Seçime katılan CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, "Aday olan değerli kardeşlerim Ceren Deniz ve Mertcan Doğrular'a, bayrağı yeni seçilen yöneticilere devreden, önceki dönem Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Onat Ordu ve tüm Yönetim Kurulu üyelerine, bugüne kadar gösterdikleri başarılı çalışmaları için çok teşekkür ederim" sözlerini dile getirdi.

"Bayrağı Zirveye Taşıyacak"
Özkan, "CHP bayrağını zirveye taşımak için her türlü fedakarlığı yapacağına inandığım, yeni seçilen Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Mertcan Doğrular ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımı kutluyorum. Yeni görevlerinin hem Lüleburgaz hem Kırklareli hem de CHP için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Bu güne kadar genlik çalışmalarında büyük çalışmaların altına imza atan Onat Ordu, "Gelenekten geleceğe yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi" sözleri ile görevi devir ederek, yeni yönetime başarılar diledi.

F4-1

F5

F3-1

AK Partili Belediye Başkanları Bu Toplantıda Buluştu AK Partili Belediye Başkanları Bu Toplantıda Buluştu

F1-2

F2-2

Editör: Haber Merkezi