Alanında tanınmış bir isim olan Hakan Yüzgeç, Lüleburgaz'da eğitimciler ile bol oyunlu ve kahkahalı bir atölye günü geçirdi.

Eğitim danışmanı, Yaratıcı Drama Eğitmeni Hakan Yüzgeç, Lüleburgaz'da öğretmenlere yönelik bir atölye düzenledi.

Okul Öncesi, İlkokul, Drama ve İngilizce öğretmenlerinin katıldığı atölye, 8 Eylül Pazar Günü Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'nde gerçekleştirildi.

Bulgaristan’dan Ünlü Sanatçı Lüleburgaz’da Sahne Alacak Bulgaristan’dan Ünlü Sanatçı Lüleburgaz’da Sahne Alacak

Matematiğin sihirli dünyası ile oyunun iyileştirici gücünü birleşti. Çocuklara matematiği sevdirme amacıyla;  öğretmenlere uygulama örnekleri ile kendi oyun ve etkinliklerini tasarlamaları için yaratıcı fikirler ortaya kondu.

Bol eğlenceli bol kahkahalı, bol bol oyun oynanıldığı bir atölye gerçekleştirildi.

HAKAN YÜZGEÇ KİMDİR?

30’un üzerinde çocuk ve 12 yetişkin oyununda yazar, oyuncu ve yönetmen olarak görev yapan Hakan Yüzgeç, birçok kısa filmde rol aldı. 3 kısa filmde yönetmenlik yaptı. 2005 yılından itibaren ve halen drama liderliği yapıyor. Türkiye’nin çeşitli illerinde 5 farklı konu başlığında oyun ve drama atölyeleri düzenliyor. Türkiye’nin çeşitli illerinde seminerler düzenliyor. Hakan Öğretmenin “Drama Planı” adında bir kitabı mevcut. En Büyük Benim adında etkinlikli öykü kitabı mevcut. Şu an kurucusu olduğu Oyunizasyon adı altında okul öncesi kurumları ve kolejlere oyun danışmanlığı yapıyor.

Editör: Merve Erduğan