Lüleburgaz’da çekilen önemli sahneleriyle dikkat çeken Paranoya filmi, 22 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak. Başrollerinde Onur Buldu ve Ege Kökenli’nin yer aldığı film, güçlü hikâyesi ve dev oyuncu kadrosuyla yılın merakla beklenen yapımları arasında. Film, bir gazetecinin paranoyasının neden olduğu absürt olayları dram unsurlarıyla harmanlayarak izleyiciye sunuyor.

30042024120529 2D4372Daa754693194B26423889Ad00E

Paranoya filminin başrollerinde Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak yer alırken, geniş oyuncu kadrosunda Füsun Demirel, Cihat Tamer, Hüseyin Avni Danyal, Ayşen İnci, Osman Alkaş, Metin Yıldız, Yağmur Ün, Adem Yılmaz, Özgün Akaçça ve Ebru Şam gibi tanınmış isimler de bulunuyor.

Yapımcılığını D Sinema’nın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Cengiz Özkarabekir oturuyor. Yaklaşık iki ayda tamamlanan filmin öyküsü de Özkarabekir’e ait. Senaryosu Kubilay Zerener tarafından yazılan Paranoya’nın senaryo danışmanlığını ise ünlü yazar Ahmet Ümit ve Dr. Samuray Özdemir üstleniyor.

Bağ Bozumu Şenliklerine ‘Nazdrave’li Muhteşem Başlangıç Bağ Bozumu Şenliklerine ‘Nazdrave’li Muhteşem Başlangıç

Luleburgazoyuncu

Merakla beklenen bu yapım, hem oyuncu kadrosu hem de etkileyici hikâyesiyle sinema izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Editör: Haber Merkezi