Gündem

Lüleburgazlı Sağlık Çalışanlarından Ataya Saygı

Loading...

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 85. yıldönümünde Türkiye ile birlikte dünyanın dört bir tarafında törenlerle anıldı. Lüleburgaz Devlet Hastanesi tarafından sağlık çalışanları tarafından düzenlenen organizasyona Hekiminden, Hemşiresine tüm hastane personeli katıldı.

Atatürk büstüne çelenk koyan Lüleburgaz Devlet Hastanesi personeli daha sonra saatler 09.05’i gösterdiğinde çalanlar siren sesleriyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından hep bir ağızdan istiklal marşı okundu.  Lüleburgaz Devlet Hastanesi sağlık çalışanları tarafından yapılan video sosyal medyada beğeni topalarken, bu yolda Atamızın açtığı hedeflerle yürüyen sağlık çalışanlarının saygı ve minneti gözler önüne serildi.

Lüleburgaz Devler Hastanesi tarafından yapılan videolu paylaşımda şu yazı dikkat çekti; “Reisicumhur Atatürk’ün umumi hallerindeki reham-et dün gece saat 24’de neşir edilen tebliğde sonra her an artarak bugün 10 İkinci teşrin 1938 Perşembe sabahı saat09.05 geçe şefim derin koma içinde terk-i hayat etmişlerdir.” (Güfte Çanlı)