Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordinatörlüğünde düzenlenen Mezun Kürsüsü Mayıs etkinlikleri kapsamında eski mezunlardan Uzman Ebe Nilay Gelmez mesleki ve yüksek lisans tecrübelerini öğrencilere aktardı.

Kırklareli Üniversitesi Ebelik Bölümünün Lisans ve Lisansüstü öğrencilere yönelik düzenlediği 2023-2024 Bahar Dönemi Mezun Kürsüsü ‘Mezun Bir Ebeyi Dinliyoruz’ temalı etkinlik Microsoft Teams aracılıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Ebelik Gr 16 05 2024 Aa9E8

Etkinlikle alakalı yayınlanan yazılı açıklamada; “2021 yılında Kırklareli Üniversitesi Ebelik Lisans programından mezun olan Uz. Ebe Nilay Gelmez, 2024 yılında ise yine okulumuz Ebelik Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans programından mezun olarak uzman ebe unvanı almaya hak kazanmıştır. Uz. Ebe Nilay Gelmez saha deneyimleri ve lisansüstü eğitiminin mesleki gelişimine olan katkıları üzerine konuşmasını yaptı. Değerli bölüm hocalarımızın katkıları ve öğrencilerimizin soruları yanıtlanarak mezun kürsüsü programımız sonlandırılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Volkan Abuy