Uzunköprü Meslek Yüksekokulu, Ersan Kocaman Toplantı Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreni ile öğrencilerini yeni hayatlarına uğurladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Kılıç mezun öğrencileri tebrik ederek, meslek hayatlarında zorluklarla karşılaştıklarında asla pes etmemeleri ve her zaman kendilerini geliştirmeleri gerektiğini vurguladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer konuşmasında mezun öğrencilerin elde ettikleri başarıların ve topluma olan katkılarının öğrencilerin aileleri kadar Trakya Üniversitesini de yücelteceğini ve onurlandıracağını söyledi. Öğrencilerin ailelerini tebrik eden Zafer, ailelerin törendeki yerinin en az öğrenciler kadar önemli olduğunu ifade etti. Verdikleri maddi ve manevi emekten dolayı teşekkür etti.

24

Kırklareli Bir Değer Kazandı; Denklem Sosyal Etkinlik Merkezi Kırklareli Bir Değer Kazandı; Denklem Sosyal Etkinlik Merkezi

Video mesaj yoluyla törene katılan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, öğrencilere seslenerek eğitimin çok uzun bir yolculuk olduğundan ve her zaman kendini geliştirmek için çalışanların başarılı olacağını vurgulayarak, mezun öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Tabakoğlu, mezun olan öğrencileri, ailelerini ve akademisyenleri tebrik etti. 

Tören, mezun olan öğrencilere hocaları tarafından mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından meslek yemininin okunması ve öğrencilerin coşkuyla keplerini atması ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi