Lüleburgaz'da Kitapkolik isimli kitap okuma grubu gençler ve yetişkinlerden sonra şimdi de okul öncesi çocuklar için bir proje hazırlığında.

Her ay bir kitabı okuyarak tartışmak için bir araya gelen kitapkolik grubu, Lüleburgaz Kent Konseyi ve Lüleburgaz Belediyesi ile işbirliği yapıyor. Bu kapsamda Gençlik Parkı'nda belediyenin ücretsiz olarak düzenlemiş olduğu atölyelerde etkinlik düzenlenecek. Etkinlikte alanında uzman kitapkolik grup üyesi eğitimciler ve gönüllüler okulöncesi yaş grubundaki çocuklara kitap okuyarak çeşitli etkinlikler gerçekleştirecekler.

Bağ Bozumu Şenliklerine ‘Nazdrave’li Muhteşem Başlangıç Bağ Bozumu Şenliklerine ‘Nazdrave’li Muhteşem Başlangıç

E87632Ef 4D36 4Fe6 Be1E 19Fc6625A6Ac

Proje ile ilgili görüş alışverişimde bulunmak için geçtiğimiz günlerde bir araya gelen grup üyeleri; Lüleburgaz Belediyesi Çocuk Hakları Birimi görevlileri Erdoğan Anıl Tekin ve Egemen Göksu ile görüştü.

Grubun kurucusu eğitimci yazar Selcan Aktaş; bir lisede öğrenci okuma grubu olarak yıllar önce faaliyetlerine başlayan grubun bu şekilde genişleyerek büyümesinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Aktaş; "Grubumuz herkese açıktır, instagram üzerinden kitapkolikluleburgaz hesabından her ayın kitabını takip edebilir ve tartışma toplantılarımıza dahil olunabilir" dedi.

Afa982B8 Cab0 4Cea Ad6D 03156052B24C

Editör: Haber Merkezi