Derya Bulut’tan Kırklarelispor’a Moral Ziyareti Derya Bulut’tan Kırklarelispor’a Moral Ziyareti

Maç ile ilgili görüşlerini dile getiren Montella, "Bu maça odaklandık, çok iyi hazırlandık. Bazı noktalarda yeterince cesur davranamadık, belki bu maçı kafamızda biraz büyüttük, rakibimiz daha tecrübeli oyunculara sahipti. Bu sonucun sebebi kesinlikle bir sonraki maça odaklanmamız değildi" dedi.
Kadroda bulunan bazı oyuncular için maç fikstürünün yoğun olduğunu ifade eden Montella, kazanan 11'de değişikliğe gitmesinin sebebine dair şu ifadeleri dile getirdi;
"Belki de bir önceki maçta daha fazla riskli pozisyon oldu. Yapılan büyük hatalara baktığınızda eşit bir maç oynadık. Böyle bir rakibe karşı hata yaptığınızda telafisi olmuyor, ufak hata yaptığınızda cezalandırılıyorsunuz. Sonuca baktığınızda haklı görülebilirsiniz ama kendi oyuncularımıza baktığımızda bir kısmı peş peşe 2 maç oynamaya alışık değil. Dört günde bir maç oynamak farklı bir durum. Aynı oyuncularla sahaya çıkmak mümkün değil. Aynı defansif hattı kullanmak mümkün olmadı. Sadece teknik ve taktik açısından bir değişiklik yaptık."
 

Editör: Haber Merkezi