Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda "Mühendisliğe İlk Adım Konferansı" düzenlendi.

Etkinliğe; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Türkeş, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sencer Süreyya Karabeyoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Edip Serdar Güner, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları, Tekirdağ İnşaat Mühendisleri Odası,  İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve İlkon Mühendislik Firmasından Kamil Onur Önal ve Caner Özek etkinliğe katılım gösterdi.

Muh Gsr 29 09 2024 7Aba7

Etkinlik Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin Prefabrikasyon Grubu Ar-Ge ve Kalite Güvence Koordinatörü İnşaat Yüksek Mühendisi Orhan Manzak'ın konuşması ile başladı. Orhan Manzak katılımcılara İnşaat Mühendisliğinde Kariyer Yolculuğunun önemini vurguladı. Etkinlik daha sonra Marmara Ereğlisi Meclis Başkanvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Hakkıcan Alçan'ın konuşması ile devam etti. Hakkıcan Alçan katılımcılara İnşaat Mühendisliğinde Girişimciliğin önemini vurguladı.

Kırklareli Üniversitesi’nden Burs Açıklaması Kırklareli Üniversitesi’nden Burs Açıklaması

Muh Gsr 29 09 2024 20E1D

Programda Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Türkeş tarafından Orhan Manzak’a, Marmara Ereğlisi Meclis Başkanvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Hakkıcan Alçan’a etkinliğe katılım ve desteklerinden ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.

Etkinlik İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine öğretim üyeleri ve katılımcılar tarafından baret takılması ile sona erdi.

Muh Gsr 29 09 2024 69Bb5

Muhabir: Volkan Abuy