Yerel

Namağlup Hocadan Maç Değerlendirmesi

Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde 3. haftada 3. galibiyetini elde eden Kırklareli Belediyesi FBO Basketbol Takımı, taraftarına da büyük bir sevinç yaşattı.

Maçın ardından www.alternatifgazetesi.com için değerlendirmelerde bulunan Kırklareli Belediyesi FBO Basketbol Takımı Başantrenörü Nejat Deyrin, zor bir maçtan galip çıktıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.


"En İyi Takımlarından"
Maçı değerlendiren Deyrin, "Ligin en iyi takımlarından Turgutlu Belediye ile karşılaştık. Maçın bu denli zor geçeceğini biliyorduk" sözlerini dile getirdi. Parkede kıyasıya bir mücadele veren takımın taraftarı da tribünde heyecandan yerinde duramadı. Taraftar ve bench desteğiyle moral olarak da iyi durumda olan takım, güçlü rakibi karşısında çok kora kor mücadele etti.


"Zor Geçeceğini Biliyorduk"
Maçın son saniyesine kadar heyecanın ve mücadelenin bir an eksik olmadığı maç ile ilgili Deyrin, "Maçın bu denli zor geçeceğini biliyorduk. 1. ve 2. Periodlarda, maç genel olarak dengeli gitti. Hücumda kolay sayılar kaçırdık. Fakat savunmamız ile bunları telafi ettik. 3. period istediğimiz oyunu bir türlü oynayamadık. Rakibimiz de bu bölümde iyi savunma yaptı. 4. period, takım halinde savaşıp toplam 9 sayı yedik" ifadelerini dile getirdi.


"Hücumda İsabet"
Çekişmeli maçta galibiyetin anahtarı isabeti atışların olduğunu dile getiren Deyrin, "Hücumda da istediğimiz isabeti bulunca bu zor maçı kazandık. Turgutlu takımına bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum" sözlerini dile getirdi.