Yerel

Ortak Projeleri Görüştüler

Kırklareli Üniversitesi Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Öğretim Görevlisi Sümeyye Çetin ve Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Merve Ermiş, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş’ı ziyaret etti.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Kırklareli Üniversitesi Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Öğretim Görevlisi Sümeyye Çetin ve Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim  Üyesi Merve Ermiş'i makamında ağırladı. Ziyaret sırasında Kırklareli Üniversitesi  ve Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün  ortaklaşa yürütülecek sosyal sorumluluk projeleri ve personele  yönelik Yapay Zeka Kullanımı ve Dijital İçerik Geliştirme eğitimleri konuları ele alındı.

Personele yönelik bu hizmet içi eğitimlerle; sosyal hizmet çalışanların  çağın teknolojik gelişimlerini takip edebilmeleri, dijital platformlar üzerinden bilgilendirici ve destekleyici içerikler oluşturabilmeleri, sosyal hizmet uygulamalarında yenilikçi yöntemleri takip edebilmeleri ve hizmetlerin etkinliğini ölçme ve analiz edebilmede yenilikçi yöntemler kullanabilme becerileri kazanmaları hedefleniyor.