Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Kırklareli Şubesi 6.Olağan Genel Kurul Toplantısı, Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti. Tek liste ile yapılan seçimde Mevcut Başkan Özay Balcı, yeniden başkanlık görevine geldi.

Genel Kurulda Divan Başkanlığına Önder Köse, Yardımcılıklara ise Doğan Çapraz ve Yunus Ekren seçildi.

Gündem gereği açılış konuşmasını yapan Özay Balcı, "Bugüne kadar, ASKF, Kırklareli İl Futbol Tertip Komitesi ve Kırklareli İl Hakem Kurulu ile uyum içerisinde çalıştık. Bundan sonrada ayni şekilde devam edecektir. Genel Kurulumuza Katılım gösteren tüm üyelerimize, şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür eder, Saygılarımızı sunarız" dedi.

"Bu iş gönül işidir"

Özay'ın ardından bir konuşmada ASKF Kırklareli Genel Başkanı Hasan Başdemir tarafından gerçekleştirildi. Başdemir konuşmasında; "Bugüne kadar, İlimiz fair play ruhundan hiç ödün vermeden, Ülkemize faydalı, düzgün karakterli gençler yetiştirmeye çalışan değerli futbol emekçileri, yaptığımız bu çalışmaların çok zahmetli olduğunu biliyor ve yaşıyorum. Günden güne daha da zorlaşan şartlara, maddi zorluklara rağmen yılmadan devam etmemiz gerekiyor. Bu iş gönül işidir, sizleri ne kadar tebrik etsem azdır. Yolunuz açık olsun, hepinize kolaylıklar diliyor ve Genel Kurulun hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Seçimde asil üyelikler şu şekilde;

Özay Balcı

Hamdi Cengiz

Ufuk Böker

Akın Akıncıoğlu

Adem Onay

Aydemir Öztürk

Günay Benice

Doğan Tufan

Uzmanlar Kırklarelispor’un Üst Lige Çıkma Şansını Değerlendirdi Uzmanlar Kırklarelispor’un Üst Lige Çıkma Şansını Değerlendirdi

Abdullah Çelik

Mustafa Nizamoğulları

Seyfullah Konyalı

Zahid Açıkgöz

Önder Sezer

Abdurrahman Alptekin Baştürk

Yücel Derici

Muhabir: Volkan Abuy