Lüleburgaz’ın Büyükkarıştıran Beldesi 2 Haziran Pazar günü yeniden yerel seçime gidiyor. Önceki dönem Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca CHP’den aynı görev için seçimlerde yarışacak.

Bu kapsamda CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir mesaj yayınladı. Özel Başkan adayı Çamlıca için kendisine “Atom Karınca” lakabı taktığını belirterek; “Atom Karıncamız, bu Pazar günü seçimi kazanacak. Kendisi 5 yıl boyunca Büyükkarıştıran’a en iyi hizmetleri yapacak” dedi.

Özel açıklamasında şunları kaydetti;

“Bu Pazar Büyükkarıştıran’da seçim heyecanı var. Aslında 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi Büyükkarıştıran’ı kazanıyordu ama seçime çok fazla haksızlık karıştı ve Cumhuriyet Halk Partisi burayı kazanmasın diye her yola başvurdular. Kimler, kimlerle beraber? Kimler kimleri destekliyor? Bir tek amaç var; Büyükkarıştıran Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesi’nin olmasın!

Ertuğrul Çamlıca Başkanımız, Büyükkarıştıran’a çok önemli hizmetler yapmış, çok heyecanlı, hepimizin desteklediği birisidir. Benim ona taktığım lakapla kendisi “Atom Karınca”dır. Atom Karıncamız, bu Pazar günü seçimi kazanacak. Kendisi 5 yıl boyunca Büyükkarıştıran’a en iyi hizmetleri yapacak.

Biz de Cumhuriyet Halk Partisi olarak, CHP Belediyeleri olarak onun arkasında sonuna kadar duracağız. Büyükkarıştıran’a kolay gelsin. Bu seçimlerde en iyisi sonucu alacaklarına ve Büyükkarıştıran’ı kimsenin büyük hesaplarına alet etmeyeceklerine inanıyorum. Ertuğrul Çamlıca’ya başarılar diliyorum.”

Editör: Ferdi Kurtbayram