Kırklareli’nde Briç Heyecanı Kırklareli’nde Briç Heyecanı

25 Eylül 2024 tarihinde Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne müracaatını yapan takım yetkilileri; Pehlivaköyspor için çalışmalara devam etti. Pehlivaköyspor'u eski günlerine kavuşturmak için büyük emek harcayan kulüp yetkileri süreç hakkında tescil işlemini yapıldığını duyurdu. Pehlivaköyspor Antrenörü Alparslan Akman güzel haberi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Akman, "Dün resmi olarak başvurumuz tescillenip onaylanmıştır. Önümüzde herhangi bir sorun, engel kalmamıştır. Bu sezon ligimize katılıyoruz. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun" sözlerini dile getirdi.
Yeşil sahalara dönen Pehlivaköyspor'da başkanlık görevinde Aydinç Erbay, Takımın Teknik Direktörü Alparslan Akman. Kırklareli Süper Amatör mücadele edecek takım, yeşil sahalarda fırtına gibi estiği dönemlere geri dönmek için yeşil sahaya çıkmayı bekliyor.
Başkan Hoşgör, Köklü Çınar'ı Yalnız Bırakmadı
Geçtiğimiz yıllarda kaderine terk edilen Pehlivaköy ve Trakya futbolunun değeri Pehlivanköyspor'a göreve geldikten sonra sürekli destek olan Pehlivaköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, kulübün yönetiminin kurulmasında aktif rol oynadı. Her fırsatta desteklediğini dile getiren Hoşgör, taşın altına elini koymaktan geri durmadı.

Editör: Şefik Kenar