Yerel

Pınarhisar'da Kritik Toplantı

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, 4 Ekim Cuma günü gerçekleşecek Belediye Meclis Toplantısı'nda önemli kararların görüşüleceğini ifade ederek vatandaşları da yapılacak toplantıya davet etti.

Pınarhisar için önemli kararların gündemde olduğunu dile getiren Başkan Talay, vatandaşların da katılımının değerli olduğunun altını çizdi. Başkan Talay; toplantıda görüşülecek gündem maddelerinin şehrin geleceği ve yapılacak hizmetler için kritik önem taşıdığını vurguladı.
Talay açıklamasında, "Değerli hemşehrilerimiz, 4 Ekim Cuma günü Atatürk Kültür Merkezimizde gerçekleştirilecek olan Ekim ayı Belediye Meclis Toplantımızda, Pınarhisar'ımızın geleceğine yönelik önemli kararlar alınacaktır.  Toplantımıza katılımınız bizleri onurlandıracak olup, siz kıymetli hemşehrilerimizi de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız" sözlerini dile getirdi.


Gündem Maddeleri
Gerçekleşecek meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;
1 Kurumlar arası karşılıklı bedelsiz devir yapılması.
2 Otomobil cinsi aracın hizmet dışı bırakılarak satışı.
3 Kısmi zamanlı sözleşmeli personelin ücretinin belirlenmesi.
4 İlave ve Revizyon İmar Planının yaptırılması ve Belediye Başkanın yetkili kılınması (Yeni Lojistik Merkezi ve Orta Ölçekli Sanayi Alanı için).
5 Taşınmaz satışı (Beylik Mahalle; 257 ada 4-5-6-7-8 parseller ile 300 ada 12-13-14-15-16-17-1-19-20-21-22-23-24-25-26-27 parseller).