Yerel

Planlanan Projeler Konuşuldu

Kırklareli Ticaret Borsası’nın Eylül ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Recep Tuna'nın başkanlığında Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Başkan Vekili Hikmet Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erhan Kuşoğlu, Mustafa Gündüz, Meclis Üyeleri; Cemal Alkan, Hasan Hüseyin Vural, Hakan Eğin ve Genel Sekreter Emrah Çalışkan'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Mecliste gündemin görüşülmesinin ardından ülke gündemi, genel ekonomi ve ticareti hakkında istişarede bulunuldu. Daha sonra Genel Sekreter Emrah Çalışkan, meclis Üyelerine borsanın bugüne kadar gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bir sunum yaptı.

Sunumların ardından meclis olağan gündeminin görüşülmesine başlandı. Borsa, Eylül Ayı Meclis toplantısında; yapılması planlanan projeler, gündem maddeleri de ele alınarak değerlendirildi.

Olağan Meclis Toplantısında gündemi değerlendiren Meclis Başkanım Recep Tuna ve Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, ilerleyen günlerde borsada yapılacak projelerle üyelere daha iyi hizmetler sunulacağı bilgisini verdiler. (Gülben Gökçen Dönmez)