Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür yeni eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Rektör Şengörür; “Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Yükseköğretimde ve bilimde bölgenin parlayan yıldızı Kırklareli Üniversitesi ailesine hoş geldiniz. Sizlere yeni eğitim-öğretim yılımızın başlangıcı münasebetiyle en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek şu ifadelere yer verdi;

Kırklareli Üniversitesi'nin Güvenliği Ele Alındı Kırklareli Üniversitesi'nin Güvenliği Ele Alındı

“Ülkemizin aydınlık yarınlarında söz sahibi olacak siz kıymetli öğrencilerimizin kaliteli bir akademik ve sosyal hayat sürdürebilmesi; alanında en iyi şekilde yetişmiş, kendine güvenen, yenilikçi, sorumluluk bilincine sahip, hayat boyu eğitimi benimseyen ve eğitimden aldığı güçle yoğun rekabet ortamının şartlarına uyum sağlayabilen bireyler olarak tahsilinizi yapmanız noktasında elimizden gelen tüm gayreti gösterirken geleceğimizi inşa edecek gençlerimizin yetiş- melerinde büyük emekleri ve katkıları olan akademisyenlerimiz ile idari per- sonelimizin de en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nın Üniversitemiz, Kırklareli'miz ve Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni eder, yeni dönemde kıymetli öğrencilerimiz ile Üniversitemizin değerli akademik ve idari personeline başarılar dilerim.

Editör: Haber Merkezi