SON DAKİKA; Kırklareli’ndeki Mobilya Dükkânında Büyük Yangın! SON DAKİKA; Kırklareli’ndeki Mobilya Dükkânında Büyük Yangın!

Rumeli müziğinin prensi olarak addedilen ve bugüne kadar çıkardığı albüm ve konser etkinlikleri ile Rumeli ve Balkan müziğinin en aktif isimlerinden olan Rumeli Ekrem, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay ile bir araya geldi. Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Yaman ile birlikte Başkan Talay’ı ziyaret eden Rumeli Ekrem, burada Başkan İhsan Talay’dan Pınarhisar’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pınarhisar’da yapılan kültür ve sanat faaliyetlerinin yanı sıra festivaller ile de ilçe halkına müzik ziyafeti sunduklarını belirten Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, “Trakya’mızın sevilen ses sanatçısı Rumeli Ekrem, Serbay Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Selim Erdoğan ve Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Yaman belediyemizde ziyarette bulundular. Kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

464281559 1111514437647642 6056626219157450617 N

Editör: Erhan Baycan