Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kayseri’de daha sonra da sınır ötesinde meydana gelen olaylar hakkında bir açıklamada bulundu. “Değerli hemşehrilerim” şeklinde sözlerine başlayarak Kırklarelililere hitap eden Milletvekili Sarıçam şunları kaydetti;

“Değerli hemşehrilerim, ‘terör’ demek az bir güçle toplumsal kargaşalara sebep olarak toplumsal huzuru bozmak demektir.

"Yeşil Pasaporta Olan Güveni Sarsamayız" "Yeşil Pasaporta Olan Güveni Sarsamayız"

Devletimizin resmi açıklamalarının dışında paylaşılan sosyal medya yayınlarının amacı tam da budur. Bu amaca hizmet etmemek için dikkate alınmamaları önem arz etmektedir.

Kayseri'de ve sınır ötesinde meydana gelen hadiselerin, Cumhurbaşkanımızın açıklamalarının hemen ardından gerçekleşmesi elbette tesadüf değildir. Türk milletimizin ve ülkemizin yüksek çıkarlarını hedef alan yeni gelişmeleri sabote etmek amacıyla, dış kaynaklı çirkin bir oyun oynanmaktadır. Kimsenin kuşkusu olmasın ki, devletimizin gücüyle bu oyun boşa çıkarılmaktadır. Son 24 saat içinde sosyal medyada ve sahada onlarca provokatör tespit edilip yakalanmıştır. Devletimiz kudretlidir ve gereken her şey yapılmaktadır. Sizden istirhamım, resmi mercilerimizin dışında hiçbir açıklamaya itibar etmemeniz ve sakinliğinizi muhafaza etmenizdir.

G R A R Qt P X Q A As Shc

Editör: Ferdi Kurtbayram