Emlakçıların gözü kulağı Kırklareli'de. İmarlı, tapuya hazır, elektrik ve suyu bulunan sayısız arsa güzelce temizlenmiş, etrafı çevrilmiş şekilde alıcılarını bekliyor. Bir çoğu İstanbul merkezli olan emlak ofisleri birikimlerini yatırıma çevirmek isteyen fakat İstanbul olanaklarında bunu gerçekleştiremeyen ya da deprem riski dolayısıyla gerçekleştirmek istemeyen kişiler için arsa avında.

Kırklareli merkez, ilçe ve köylerinde çok fazla noktada arsa için arabuluculuk yapan İstanbul emlakçıları, müşterilerine arsaları göstermek için özel servis çıkarıyorlar.

Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesiyle birlikte İstanbul-Kırklareli arası ulaşımın kolaylaşacak olması da talebin artmasına büyük etkenler arasında. Emlak ofisleri ilanlarında satılık arsa ve emlakların konumlarının hızlı tren hattına olan mesafesinin de önemle altını çiziyorlar.

Bu haliyle uzun bir süre daha yatırım gözdesi olma yolunda ilerleyeceği öngörülen Kırklareli'de emlak ve arsa fiyatlarının buna bağlı olarak katlanarak artmaya devam etmesi bekleniyor.

E2-13
E1-13