Yerel

Şivka Ailesinin Gurur Günü

Candan ve Ömer Şivka çiftinin oğulları Emir Taha, gerçekleşen muhteşem sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı

Uzun yıllar Kırklareli’nde yerel basın mensubu olarak görev yapmış olan Ömer Şivka ve eşi Candan Şivka çiftinin oğulları, Fenniye-Yaşar Şivka ile Emine-Şener Karakaya çiftlerinin torunları; Emir Taha gerçekleştirilen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımı atmış oldu.

23 Haziran Pazar saat 13.00’te konvoy ile başlayan düğün günü saat 14.30’da, ailenin evinde gerçekleşen mevlit ile devam etti.

Saatler 20.00’yi gösterdiğinde ise coşkunun adresi Sidelya Düğün Salonu oldu. Emir Taha Şivka sünnetini muhteşem bir düğünle, sevdikleriyle birlikte kutladı. Düğüne; ailenin akrabaları, dostları, yakınları ve tüm sevenleri katılım gösterdi.  

Candan ve Ömer Şivka çiftinin açılış dansı ile start alan düğün, pasta kesimi ile devam etti.

Bu arada salona akın eden davetliler, hem Emir Taha’yı tebrik ettiler, hem de çam sakızı çoban armağanı hediye ve takılarını sunarak, kendisine iyi dilek temennisinde bulundular.

Daha sonra düğünde hareketli saatler başladı. Şivka ailesi sevenleri ile birlikte bu mutlu günlerini oyun havalarıyla, halaylarla, birbirinden güzel şarkılarla dans ederek, oynayarak kutladılar. Düğünde çocukları eğlendiren palyaçoların gösterileri ise renkli anlara sahne oldu. Muhteşem düğün gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Bizler de Alternatif Ailesi olarak Emir Taha’yı bir kez daha tebrik ediyor, kendisine bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz.