Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu 14 Temmuz Pazar günü İstanbul Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde seçimli olağanüstü kurulunu gerçekleştirdi.

Havuza Gireceklere Virüs Uyarısı Havuza Gireceklere Virüs Uyarısı

2Bf36Bc1 4Bdc 4033 92Ca 22E14E7Bc6C8

Türkiye’nin çeşitli illerinden delegelerin katılımıyla yapılan seçimde federasyon başkanlığına Selçuk Aydın getirilirken, federasyon onursal başkanlığına Murat Bal ve Onursal üyeliğe Aydın Ağaoğlu seçildi.

Konuşmalarında bayrak teslim töreni olduğunu belirten Selçuk Aydın davanın hep birlikte güçlü bir şekilde kazanılacağını bildirdi.

Aydın; “Sevgili dava arkadaşlarımız; Bugün, Staj ve Çıraklık Sigorta Mağdurları Federasyonu olarak olağanüstü genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Teslim aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyabilmek hepimizin görevi.  Davamızda bugüne kadar özverili çalışıp federasyonumuzda görev almış tüm arkadaşlarımıza ve bayrak teslimi ile Yeni görevlerde bulunacak arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Birlikte ne kadar güçlü olduğumuzu anlatmaya gerek yok. Bizler bu gücün fazlasıyla farkındayız, Lütfen sizler de bu gücün farkında olun. Rabbim çıktığımız bu yolda hepimizi muvaffak eylesin” ifadelerini kullandı.

4D576F0E Ef77 4E9D Adb8 10E1931Cf54C

Editör: Ferdi Kurtbayram