TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen törenle belirlenen kura sonuçlarından sonra şimdi sıra 8, 9 ve 10 Ekim tarihlerinde oynanacak maçlara geldi.
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Kırklarelispor'un 2020 yılında elde ettiği eşsiz başarıyı hatırlatarak yeni hedeflerini açıkladı.


Süper Lig Devleri Önce Kırklareli'ne Sonra Dize Gelecek
Kırklarelispor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda 2020 yılında Fenerbahçe ile çeyrek final oynadı. Zorlu bir yolda sendelemeden yürüyen Kırklareli Temsilcisi; MKE Ankaragücü ve Gaziantep FK'yı kupada saf dışı bıraktı. Daha sonra Medipol Başakşehir'i eleyerek çeyrek finalde Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu. Süper Lig ekiplerini bundan sadece 4 yıl önce dize getiren Kırklarelispor, şimdi yeniden devleri Kırklareli getirmek istiyor.

Kırklareli: 8 Yıldır Sahasız Olan Takım, Süper Amatörde Mücadele Edecek Kırklareli: 8 Yıldır Sahasız Olan Takım, Süper Amatörde Mücadele Edecek


"4 Yıl Önce Yaptığımız Gibi"
Elde edilen başarılara değinen Başkan Can, "Hedefimiz şehrimizin gururu Kırklarelispor'u bundan 4 yıl önce yaptığımız gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı bir yere taşımak. Süper Lig'in yıldızlarla dolu kadrolarına sahip devlerini yeniden Kırklareli'ne getirmek istiyoruz" sözlerini dile getirdi.


"Gruplara Kalmak İstiyoruz"
1. Eleme Turu sonucunda tur atlamaya hak kazanan 16 takım ve Nesine 2. Lig'ten 18, Nesine 3. Lig'ten 30 takım ile birlikte toplamda 64 takım ile oynanacak kupada maçlar eleme usulüne göre oynanacak. Başkan Can açıklamasında, "Kupada yeni format ile birlikte heyecan yeniden başladı. Eleme turlarını geçip, grup aşamasına kalmak istiyoruz" ifadelerini dile getirdi.
 

Editör: Şefik Kenar