Menajer Tümay Özokur, sosyal medyadan duyurduğu acı haberde; "Şaka mısınız ya...  Teker teker gidiyorsunuz. Çok sevdim lan seni. Sen de beni çok. Adam" sözlerini dile getirdi.

15 Ekim'de Burcunuz Size Ne Diyor? 15 Ekim'de Burcunuz Size Ne Diyor?

Clipboard01 D
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayata veda eden başarılı dansçı ve oyuncu, bir süredir pankreas kanseri ile mücadele ediyordu. Merhum Yalnızoğlu'nun cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Şakirin Camisi'nde kılınarak toprağa verilecek.

Clipboard04-34
Hasan Yalnızoğlu Kimdir?
20 Ekim 1974 yılında İstanbul Üsküdar'da hayata gelen Yalnızoğlu; oyunculuk, dansçı, profesyonel güreşçi ve dansıydı. Öğrenilmiş Duygular isimler adlı kitabın yazarı da olan Yalnızoğlu, 2010 ve 2015 yıllarında survivor yarışmasında 5. oldu. Dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evli olan ve 7 yaşında kızı olan merhum, Best Model of Turkey'de Kenan İmirzalaoğlu'nun ardından yarışmada ikinci olmuştu.
Rol aldığı projeler arasında; Karaoğlan - Camoka, Sen Ne Dilersen - Melek, Keloğlan Karaprens'e Karşı - Dev, Tılsım Adası - Hunhar, Dede Korkut Hikayeleri - Kara Necati, Kahve Bahane - İncir Receli,  Bodyguard - Burası Osmanlı 1711, Biz Zamanlar Osmanlı Kıyam, Kızıl Elma - Golyat, Atçalı Kel Mehmet, Halka - Özcan, Türkler Çıldırmış Olmalı, Altay.

Clipboard02-111
Katıldığı yarışmalar; Yık Böyle Dans, Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Survivor All Star, Best Model of Turkey, Mister International.

Clipboard01-646

Editör: Haber Merkezi