Yerel

Talay Ankara’da; “Üç Projemiz İçin Bütçeden Pay Ayrıldı”

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, bir dizi önemli ziyaret kapsamında Ankara’da bulunuyor.

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, bir dizi önemli ziyaret kapsamında Ankara’da bulunuyor. Bakanlıklarda ve Cumhurbaşkanlığı’nda yaptığı ziyaretlerde ilçe adına istişarelerde bulunan, projelerini aktaran Talay, Pınarhisar’ın geleceğini şekillendiriyor.

Başkan Talay bu kapsamda İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı makamında ziyaret ederek, Pınarhisar’da hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında verimli istişarelerde bulundu. Talay; “Sayın Bakanımızın ilçemize vermiş olduğu kıymetli desteklerden dolayı şükranlarımı sunar, nazik kabulleri için kendilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay ayrıca İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serdar Kartal'a misafir oldu.

Talay son derece olumlu geçen görüşmeden müjdeli haber çıktığını duyurarak; “Kıymetli Başkanımız ile Hükümet Konağı, Adliye Binası ve yeni Emniyet Binası projelerimiz üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Görüşmelerimiz neticesinde, üç projemiz de 2025 yılı yatırım programına dahil edilerek genel bütçeden pay ayrıldı. Bu önemli gelişme ile Pınarhisar'ımız için büyük bir adım daha atmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Pınarhisar'ımıza hayırlı olsun” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Kamu Özel Sektör İşbirliği Daire Başkanı Ali Kamil Özmen ile de bir araya gelen İhsan Talay; “Değerli Başkanımız ile ilçemizin geleceğini şekillendirecek vizyon projelerimizden biri olan Sanayi Alanları ve Lojistik Merkezi başta olmak üzere, bölgemize değer ve ticari hareketlilik kazandıracak projeler hakkında kapsamlı istişarelerde bulunduk. Kıymetli Başkanımıza, bizlere gösterdiği ilgi, destek ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver'i de makamında ziyaret eden Talay; “İlçemizde yürüttüğümüz projeler hakkında kendilerine bilgi aktararak değerli görüşlerini aldık. Pınarhisar’ımıza sunduğu kıymetli destekler için Sayın Bakanımıza şükranlarımı sunarım” değerlendirmesinde bulundu.