9 Eylül Burç Yorumları 9 Eylül Burç Yorumları

Rıfat Karlova; Tayvan’da yaşayan ve orada oldukça ünlü olan bir oyuncu ve komedyen. Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde doğup büyüyen ve üniversite öğrenimi esnasında burs alarak Tayvan’a giden ve sonrasında oraya yerleşti 17 yıldır orada yaşayan Karlova oyunculuk, komedyenlik ve ticaret yapıyor. Geçtiğimiz gün Süleymanpaşa Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen söyleşide konu instagramın kapatılmış olmasına gelince konuyla ilgili düşüncelerini açıkladı. Karlova; “Gelişmiş ülkelerde instagram kapanmaz. Beni desteklemeyenler de olabilir, çok siyasi bir adam değilim. Benim için önemli değil, ben aylar öncesinden bu söyleşiyi planlamış ve istemiştim” dedi. 

T1-9
“Benim İçin Önemli Değildi Ama Ticaret Yapanların Hakkı Yendi”
“Söyleşiye 3 gün kala instagramın kapanması duyurularımızı aksattı evet ama benim için hiç sorun değildi” diyen Karlova; “Ben 2 kişi de gelseydi bunu gerçekleştirecektim. Fakat benim tanıdığım insanlar içerisinde tarım ürünlerini, yumurtalarını, üretmiş oldukları gıda malzemelerini satan insanlar var. Bu insanlar internete bağlı olarak çalışıyor. Diyor ki yoğurt mayaladım, şu gün şuradayım kimler gelebilir diye soruyor insan topluyor. Sizler instagramı kapattığınız zaman ne oluyor bu insanlar para kazanamıyor. Bu insanların hakkı yenmiş oluyor” şeklinde konuştu.

T2-10
“Bir Türk Olarak Beni Üzdü”
Instagram'ın istemediğimiz içerikleri de karşımıza getirdiğini ve dünyada her zaman saçmalıkların olduğunu dile getiren Ünlü komedyen “Gelişmiş ülkelerde böyle şeyler yok. Biz Tayvan’da böyle şeylerle karşılaşmıyoruz. O yüzden Türkiye’ye geldiğimizde bunu yaşamak bir Türk olarak beni üzdü. Elbette bugün konumuz instagram değil ben fikrimi parantez açarak söylemek istedim” açıklamasını yaptı.

Editör: Haber Merkezi