Yerel

Tekirdağ Valisi’nden, Vize Kaymakamına Ziyaret

Vize ilçesine Kaymakam olarak atanan Kemal Balaban, önceki görev yeri Kilis Vali Yardımcılığı görevi esnasında, şimdiki Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ile çalışma imkanı bulmuştu. İki isim yeniden bir araya geldi.

01.07.2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kırklareli’nin Vize ilçesine Kaymakam olarak atanan Kemal Balaban, önceki görev yeri Kilis Vali Yardımcılığı görevi esnasında, şimdiki Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ile çalışma imkanı bulmuştu. İki isim yeniden bir araya geldi.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Vize Kaymakamı Kemal Balaban’ı ziyaret etti. Vali Soytürk; "Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Vize İlçe Kaymakamı olarak atanması münasebeti ile değerli kardeşim Kemal Balaban'a hayırlı olsun dileklerimi iletmek üzere ziyarette bulundum. Değerli Kardeşime başarılar diliyorum."dedi.

Vize Kaymakamı Kemal Balaban da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek:"Tekirdağ Valimiz Sayın Recep Soytürk beyefendi ile Kilis Valisi iken iki yıl boyunca maiyetinde çalışmaktan büyük onur duydum. Sayın Valimizin ilçemize teşrifleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür eder, Sayın Valimize saygı ve şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.