Demokrat Eğitimciler Sendikası Kırklareli İl Başkanı Hakan Tıraşçı Alternatif Gazetesi’ni ziyaret etti.

Tıraşçı bizlere Anneler Günü sürprizi yaparak, tüm çalışanlarımıza gül hediye etti.

Bu vesileyle Anneler Gününü de kutlayan Tıraşçı yaptığı açıklamada;

“Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Gününü kutluyorum. Annelerimiz bizim en büyük değerimizdir. Onların hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bu anlamda başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Mesai saati gözetmeksizin, kamuoyunu bilgilendirmek adına görev yapan siz değerli Alternatif ailesinin çalışanlarına da, bizlerin sesi olduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Tıraşçı ziyarette eğitimde şiddeti de kınadığını bir kez daha vurgulayarak; “İbrahim Okutgan öğretmenimize Yüce Allahtan rahmet yakınlarına ve eğitim camiamıza sabır ve başsağlığı temenni ediyoruz. Öğretmene ve tüm kamu çalışanlarına yönelik şiddet hadiseleri üzerine ciddi idari ve hukuki tedbirler ivedilikle alınması gerekmektedir. Tüm kamu Kurum ve kuruluşlarında şiddet vakaları konusunda önleyici ve caydırıcı tedbirleri hayata geçirecek mevzuat düzenlemeleri zaman kaybetmeksizin hayata geçirilmelidir” şeklinde konuştu.

Bizler de Alternatif Gazetesi olarak Sayın Tıraşçı’ya bu nazik davranışından ötürü teşekkürlerimizi sunuyor, şükranlarımızı iletiyoruz.

Editör: Ferdi Kurtbayram