Yerel

Tuna Kiremitçi Kalpleri Isıttı

Şiirleri ve besteleriyle gönüllerde taht kurmuş ünlü isim Tuna Kiremitçi; Lüleburgaz’da konser verdi.

Loading...

2023’te müzik hayatının 25. yılı vesilesiyle "Şairin Şarkıları" adını verdiği bir turneye çıkan Kiremitçi; “Turne kapsamında gelmeyi planladığım Rumeli Balkan topraklarına Lüleburgaz Belediyesi’nin davetiyle adım atmış olduk. Teşekkür ediyoruz” dedi. 
Şair ve müzisyen kimliğiyle öne çıkan Tuna Kiremitçi; aynı zamanda roman yazarı, sinema eğitimi görmüş bir senarist ve yönetmen. 


Lüleburgaz Kitap Fuarı’nın son gününde programda yer alan son program olan Tuna Kiremitçi konseri ve sonrasındaki imza etkinliği; Lüleburgazlılar tarafından ilgiyle karşılandı. Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nin en büyük salonu olan Cahit Irgat Salonu’nda gerçekleştirilen konserde duygusal ve keyifli anlar bir arada yaşandı. 


Bestelerini ve hikâye anlatıcılığını dinleyiciyle buluşturan Tuna Kiremitçi; konsere lise yıllarında yaşadıklarını ‘Adı lazım değil bir adam’ın hikayesini anlatarak başladı. Buradan yola çıkarak Varlık Dergisi’nde yayınlanan ilk şiirini, bestesini yaptığı şarkıların, yazdığı şiirlerin hikayesini anlattıktan sonra her hikâye sonrası bir şarkısını seslendirdi. 
Unutulmaz bir konser yaşatan Kiremitçi; konser bitiminde kitaplarını ve müzik cdlerini imzaladı.