Ekonomi

Uluslararası İş Birliği İçin İmzalar Atıldı

Bulgaristan Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoicho Stoıchev, Kızılhaç Başkanı Antoaheta Antonova, Yambol Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve üyeleri beraberindeki heyet ile 20 Mayıs Pazartesi günü Kırklareli Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiler.

Heyet; Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Meclis Başkanı Recep Tuna, Meclis Üyesi Hikmet Yıldırım,  Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel ve kurul üyeleri tarafından ağırlandı.

Bulgaristan Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoicho Stoıchev ve beraberindekileri konuk etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel  imzalayacakları protokolle var olan iyi ilişkileri bir üst seviyeye çıkaracaklarının altını çizdi.  Başkan Altıntel, Kırklareli’nin gelişimi için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti.

Kendilerine burada bulunma fırsatı verdikleri için başta Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoicho Stoıchev konuşmasında, “Bizleri ağırlamanızdan dolayı teşekkür ederiz. İki oda ve borsa arasında imza altına alınan ikili işbirliği protokolünün ülkeler arasında ekonomik açıdan fayda sağlayacağına inanıyorum. Bu tür karşılıklı ziyaretler Yambol ve Kırklareli arasındaki ilişkileri daha da geliştirecektir. “ dedi.

Konuşmalar sonrasında Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ile Bulgaristan Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoicho Stoıchev tarafından iş birliği protokolü imzalandı.

Ziyaret karşılıklı başarı temennileri, verilen hediyeler ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile noktalandı. (Haber Merkezi)