Kırklareli Belediye Başkanlığı Zafer Bayramı dolayısıyla 30 Ağustos 2024 Cuma günü akşamı muhteşem bir konser organizasyonu düzenleyecek. Saat 21.30’da Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek olan konserde “Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi” düetiyle damgasını vuran ünlü sanatçılar Ümit Besen ve Pamela Kırklarelililerle buluşacaklar.

Clipboard01-578

Kırklareli’ndeki Hasat Ritüelini ‘Harman’ Sergisi İle Aktaracak Kırklareli’ndeki Hasat Ritüelini ‘Harman’ Sergisi İle Aktaracak

Bu kapsamda yıldız isimler Kırklareli’ne birer videolu mesaj gönderdiler. Belediye Başkanı Derya Bulut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Gönül evim Kırklareli’min değerli komşuları, Ümit Besen üstadımız sizlere bir mesaj iletmemi istedi” diyerek Besen’in “Sevgili Kırklarelililer; 30 Ağustos Zafer Bayramını hep birlikte Millet Bahçesinde kutlayacağız. Hepinizi bekliyorum. Sevgilerle” sözlerini aktardı.

Türk Rock müziğinin yıldız ismi Pamela ise yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi; “Herkese selamlar. 30 Ağustos Zafer Bayramını hep birlikte kutlamak için saat tam 21.30’da Kırklareli Millet Bahçesinde, sevgili Ümit Besen ile beraber sahnedeyiz. Hepinizi bekliyoruz.”

Editör: Ferdi Kurtbayram