Kırklareli Üniversitesi Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü (DOSK) tarafından düzenlenen ve bu yıl 2.kez gerçekleşecek olan Salon Şenliği, 17 Mayıs Cuma günü yapılacak. Kayalı yerleşkesi Kapalı Spor Salonu'nda ki etkinliğe üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Müzik Kulübü, Eşli Dans Kulübü, LÖSEV Kulübü, Sanat Kulübü, Fiziksel Aktivite Kulübü, Fotoğrafçılık Kulübü, Beslenme Kulübü, Rabbits Kulübü, Çeviri Kulübü, Uzakdoğu Kulübü, Mekatronik Kulübü, Gastronomi Kulübü, Genç Yeşilay, Entelektüel Gelişim Kulübü ve Adalet Atölyesi katılım sağlayacak.

18.00 ile 02.00 saatleri arasında ki etkinliğe tüm öğrencileri davet eden DOSK; “Kırklareli Üniversitesi Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü olarak gelenekselleştirdiğimiz II. Salon Şenliği, 17 Mayıs Cuma günü Kayalı yerleşkesi Kapalı Spor Salonu'nda saat 18.00-02.00 arasında gerçekleşecektir. Bu muhteşem etkinlik, okulumuzun çeşitli kulüpleriyle bir araya gelerek, unutulmaz bir deneyim sunacak!

Bu gece, birbirinden eğlenceli spor turnuvaları, yarışmalar, parkurlar, atölyeler ve daha fazlasıyla dolu olacak!

Siz değerli arkadaşlarımızla bir araya gelerek, enerjik ve keyif dolu anlara şahitlik etmek için sabırsızlanıyoruz. Unutulmaz bir şenlik için hazırlıklarımızı tamamladık ve sizleri bu muhteşem etkinliğe davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Heyecanla bekliyoruz” ifadeleri kullandı.

Muhabir: Volkan Abuy